Vilken sovmorgon!

I natt har jag sovit så fantastiskt gott! Jag har hört hur regnet har piskat mot taket och hur det har blåst ute, så mysigt! Jag sov ända till 09.20!!! Inget som stör utanför sovrumsfönstret heller. I love it! Dagen fick börja med förmiddagsfika ha, ha, ha. Därefter blev det lite pyssel i torpet.
 
 
I eftermiddag har Alva och Lotus hopptränat för Zara. Det var en bra träning i full storm. Just nu så har de stött på lite problem, men inga större utan att det kommer att lösa sig.
 
 
 
 
Det är som Zara sa, att de har kommit dit där Alva vill en sak, Lotus en annan och de är inte alltid överrens, så nu ska vi lösa detta. På onsdag ska vi åka till Frida, Lotus förra ägare, som känner honom bäst och få lite extra hjälp. Förra onsdagen gick träningen super för Julia så jag är inte särskilt orolig. Vi backar ett steg innan vi går vidare.
 
I morgon är det måndag igen och denna sköna helg är över. Det har varit en riktigt bra helg med skördemarknad, besök i torpet, övernattning i Skogsbacka, hoppträning mm. Trots min långa sovmorgon idag så är jag riktigt trött ikväll så det blir snart sängen. Hur har ni haft det? Hoppas ni har haft det bra!
 
Kram Malin💕
#1 - - Annie:

Skönt med sovmorgon :D

Svar: Ja, helt underbart! 👍🏼
malinlorentzon.se