En lugn måndag.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 2
Det var allt ett tag sedan jag sov ända tills klockan ringde, men det gjorde jag idag och innan jag förstod vad det var som lät, hahaha, det tog en liten stund. Upp kom jag i varje fall och så fick det bli havregrynsgröt till frukost med äppelmos på och mjölk. Så gott och så längesedan jag åt det. Därefter åkte jag till stallet för morgonfodring. Vädret var helt underbart, lite kallt, precis under nollan men solen sken. En riktigt vacker vår morgon.
 
 
Lotus fick ha på sig sitt täcke en stund idag men jag åkte ut senare och tog av både honom och Celinne täckena så fick de njuta av vårsolen.
 
 
Idag har det inte hänt så mycket annars. Efter morgonfodringen somnade jag en kort stund på soffan. Jag gjorde lite ärenden på stan innan det var dags att hämta Alva på praktiken. 
 
Alva red Lotus ikväll och vädret var fortfarande så fint, lite kyligare men soligt. Tänk vilken fin dag det blev idag. Vi får hoppas på fler sådana i påskveckan. 
 
 
I morgon har jag inga större planer. Det blir rätt lugnt. Vad ska ni hitta på? Jag väntar på att mina dahliaknölar ska komma. De är lite försenade pga coronan... Jag hoppas att de kommer snart så att jag kan sätta ner dem i lite jord så att de hinner ta sig tills de ska planteras ut.
 
Hoppas att allt är bra med er och att ni är friska och mår bra! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Sanne:

Så himla fina! Saknar min gamle gubbhäst <3

Svar: Tack! Kan tänka mig att det känns tomt efter din häst. Hästen är ju en sådan stor del av ens liv. <3
malinlorentzon.se

#2 - - Emma Engström:

Så skönt att få sova, kan man så ska man! Vädret har verkligen varit helt magiskt, äntligen värme :D <3

Svar: Ja, det gäller verkligen att passa på när tillfälle ges :) Visst är det underbart ute. Det verkar bli en fin dag i morgon med.
malinlorentzon.se

Till top