Jobbstart.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 2
Go kväll i stugorna! Kul att så många kikar förbi här! Hur har tisdagen varit? Idag har jag gjort första jobbdagen efter sjukskrivning och påsklov och det var så kul att vara tillbaka igen. Jag älskar verkligen mitt jobb och min arbetsplats. Tyvärr så gjorde sig ischiasnerven sig påmind tidigt under dagen och jag försökte få loss på eländet vid flera tillfällen under dagen, men lyckades inte. Kanske inte så konstigt när jag ligger där på klassrumsgolvet bakom katedern och gör mina tricks, liiiite svårt att slappna av då hahaha. Jag lyckades till slut få loss på eländet när jag kom hem och har inte haft ont sedan dess. Tjohooo! 
 
 
När jag legat där på vardagsrumsgolvet och lyckats lossa på det onda så blev det en liten våffla och kaffe. Alva har för vana att göra våfflor på tisdagar och inte tackar man nej till en sådan. Det var riktigt gott! Vi åkte lite senare till stallet och Alva red ett dressyrpass på Lotus. Idag testade vi en ny dressyrgjord och han gillade den skarpt. 
 
Ikväll har jag jobbat lite. Svarat på lite meddelanden och sett över dagen i morgon. Därefter har vi sett "Bäckström". Riktigt bra serie tycker jag. Vad tycker ni? 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Kul att dressyrgjorden kändes så bra :D kramiis

Svar: Ja, riktigt kul! Lotus var så avslappnad.
malinlorentzon.se

#2 - - Luna:

Ischiasnerven är verkligen inget roligt att tampas med. Hoppas du får en bra dag. :)

Svar: Nej, den är hemsk! Önskar dig med en bra dag!
malinlorentzon.se

Till top