En fixardag.

Blommor, Foto, Gott & Blandat, Skogsbacka / Blommor, Dahlia, Linoljefärg / Permalink / 0
Idag har jag målat dörrarna för andra gången. Nu är det bara en gång till att måla. 
 
 
Nu tänkte jag se om jag kan hitta något fint att hänga på dörrarna när de är klara. Det är skönt att snart vara klar med målningen på utsidan då är det bara insidan kvar men den känns inte lika stressig eftersom den inte är så väderberoende. 
 
Annars har det varit rätt lugnt idag. Gustav och hans kusin Olle har varit nere och badat. Jag har fixat iordning lite inne. 
 
 
 
 
Snart, snart kommer några dahliaknoppar att slå ut, men oj så segt det har varit. Det ska bli så spännande att se hur de kommer att se ut. Jag testade en ny tvestjärtsfälla, toarulle med tidningspapper i och det har funkat bättre än de uppochnervända lerkrukorna med halm i. Jag tar och vittjar fällorna en gång om dagen. Jag tar ut tidningspappret över en hink där tvestjärtarna trillar ner. Sedan flyttar jag på tvestjärtarna en lång bit bort. Sedan är det bara att sätta tillbaka tidningspappret i rullen och placera ute toarullen. 
 
 
Ikväll har vi varit i stallet och fixat iordning Lotus inför i morgon. Då åker vi till Linköpings Horse Show där Alva och Lotus ska starta i 1.10m och 1.15m. Det ska verkligen bli riktigt kul! 
 
Hoppas ni har haft det bra idag! 
 
Kram Malin💞
Till top