Årets första tävling och innebandy.

Idag var det dags för årets första tävling. Vi kom iväg i bra tid till stallet. Vi tänkte Lotus kunde äta lite frukost inne, men det tänkte inte han när kompisarna gick ut, så efter att Lotus levt lite smått rövare i boxen så tog vi ut honom en stund. Det bästa är när det är som vanligt så långt det går. Han fick ha på sig grimma i hagen och tur var väl det för när Alva skulle hämta honom hade han ingen större lust att hänga med, men med lite krafft så var det bekymret löst. Då kom han😁. 
 
Under tiden Lotus var ute packade Alva transporten och jag gjorde stallet. Vi kom iväg i bra tid till Jönköping och det tog ungefär 1 tim och 20 min att ta sig till Jönköpings fältrittklubb.
 
Hallå! Var är vi?💖
 
När vi kom fram fick Lotus mat och vi gick och kollade lite på tävlingarna. Därefter blev det snart dags att gå banan.
 

Så fint och bra på Jönköpings fältrittklubb. 
 
När vi gjort det gick jag tillbaka till Lotus. Sedan var det en låååång väntan. Lotus tog det hela med ro, bara han har mat och vatten så har han lite att pyssla med. Han är en sådan cool häst att ha med sig på tävling. 
 
Idag fick vi till förberedelserna riktigt bra. Vi fick bra tid till att göra iordning Lotus, bra tid till framridning och framhoppning. Till slut blev det Alva och Lotus tur och jag susade upp på läktaren för att kunna filma lite vettigt.
 
 
 
De fick till en finfin runda med ett litet retligt pet på hinder nummer tre, men vi fixade målen vi hade för dagen. Lotus var avslappnad, inte alls lika spänd som han brukar vara i Jönköpings ridhus, Alva var noga med ridningen, tydlig och hade ett bra tempo och så hade vi kul! Så vi är så nöjda med dagen. 
  
Så duktiga!😍 
 
 
Känslan idag var riktigt bra så nu kör vi på. På vägen hem så anmälde vi oss till Linköpings tävling nästa helg. Det ska bli så kul! Lotus var så lycklig idag. Han älskar verkligen att hoppa! 
 
Idag har det inte bara varit hopptävling utan Gustav har spelat innebandymatch. De vann sin match med 7-4. Duktiga killar! 
 
När vi kom hem idag hade jag tänkt att vi skulle åkt ut till Skogsbacka en sväng men jag var så trött och dessutom var klockan rätt mycket. Det får bli nu i veckan istället, jag är ju ledig, så skönt!😊
 
I morgon ska jag ta mig en go sovmorgon! Vi får väl se om det går... 
 
Hoppas ni har haft det bra idag!
Gillar ni inlägget så klicka gärna på "Gilla-hjärtat".😘 
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Men så roligt med en lyckad tävlingsdag! :D

Svar: Ja, det var riktigt skoj 😊
malinlorentzon.se