Min tisdag.

Har ni också haft fint väder idag? Här har vi haft sol men kyligt i luften. Jag sov skapligt länge idag med. Vaknade vid åtta men låg kvar tills efter nio. Så skönt att kunna ligga kvar och bara ta det lugnt. Efter förmiddagskaffet åkte jag till Lotus och fixade stallet. Idag har han sin tisdagsvila. Därefter åkte jag hem och fixade en enkel lunch. 
 
I eftermiddag tog jag med mig Lilleman och åkte ut till torpet. Nu är solen ovanför trädtopparna längre än tidigare. Det går verkligen åt rätt håll. Jag längtar tills april, när den där sista köldknäppen har varit, då ska vi sätta på vattnet igen! Min dröm är att vinterbona vattnet så att vi kan ha vatten året runt. Allt skulle bli lite enklare då.
 
 
 
 
Det var helt underbart att komma ut dit. I Skogsbacka har snödropparna börjat titta upp och även lite andra växter som jag inte riktigt vet vad det är. Inte klokt så tidigt! 
 
 
Vi får hålla tummarna för att det inte blir en massa minusgrader. Vädret var som sagt kallt idag, inga minus, och soligt. 
 
Jag fixade med att plocka in ny ved och så eldade jag så vi fick en sådan där go värme som man får när man eldar. Mysigt!
 
 
När veden var inplockad gick Lilleman och jag en liten sväng när ändå solen var uppe. 
 
 
 
Min fine cockerkille💖
 
Nu ska jag se färdigt på "Mandelmanns" och njuta av kvällen. Hoppas ni har haft en fin tisdag! I morgon blir det att gå upp tidigt då jag har morgonfodringen i stallet. 
 
Kram Malin💕
#1 - - Marie:

Så fint litet hus och fina vovven

Svar: Tack! Ja, han är en liten goding.
malinlorentzon.se

#2 - - Liv:

Vilka mysiga bilder! Vårtecken älskar man ju :-)

Svar: Tack! Ja, visst gör man det. Bara de inte kommit för tidigt så att frosten tar dem...
malinlorentzon.se