Blommor, klippning och mål.

Igår kväll satt jag och tittade på vilka Dahlior jag ska beställa hem framöver. Det finns sååå många fina och jag skulle kunna beställa hur många som helst 😄. Nej, det får bli lagom många så att jag ror det i land, så att säga. Det ska bli väldigt roligt att plantera dem ute i Skogsbacka i vår. 
 
Foto: Pixabay
 
Har ni några favoriter när det gäller Dahlior? Vilka är det i sådana fall? Det skulle vara kul att få lite tips.
 
Idag har det stått städning på schemat. Vi har inte städat bort julen än, men det får bli i helgen. Jag är så trött på alla dessa tomtar. Nu vill jag ha in lite mer vårfräscha saker. 
 
Förutom städning idag har vi klippt Lotus för tredje gången i höst/vinter. Han är grym på att sätta päls och det är ohållbart att ha honom med full päls pga att han svettas så mycket då han rids. Det blev en helklippning och med det menas att vi även klippte benen.
 
Lotus före klippning.
 
Lotus efter klippning.
 
Mängden päls som ni kan jämföra med min fot. Det är massor! 
 
Jag tror att vi kommer att ha en pigg och glad Lotus i morgon. Han blev så fin efter klippningen och det är så roligt att se hur fin han är i kroppen under all päls. 
 
Många skriver om vilka mål de har med 2020. Jag har funderat på vad jag ska ha för mål... Jag har inga särskilda mål sådär men ett mål med 2020 är att se till att jag mår bra, att jag inte pressar mig för hårt, vilket jag gjorde i höstas. Det är lätt att säga men svårt att leva upp till när jag alltid vill göra det bästa. Jo, jag kom på ett mål till... komma igång och fotografera mer igen. Det är så kul att fota och redigera bilder. Nu kom jag på ett mål till som jag inte uppfyllde 2019 och det är att hoppa med Lotus. Nu måste jag bara göra det!😆 Sedan har jag många tankar och funderingar som rör sig i mitt huvud men dem behåller jag för mig själv... Har ni några mål med 2020? 
 
Hoppas ni har haft en bra start på helgen alla fina bloggläsare!
Klicka gäran på "Gilla-hjärtat" när ni kikat förbi!😘
 
Kram Malin💕