Mål med 2020.

Igår kväll när jag gick och la mig mådde jag inte helt hundra. Jag hade huvudvärk och inatt trodde jag att jag skulle bli sjuk. Jag kände mig så konstig. I morse när klockan ringde så hade jag fortfarande huvudvärk, jag gick upp och åt frukost och åkte till stallet och morgonfodrade och under tiden så gick det över och idag har jag känt mig som vanligt. Så konstigt!
 
Morgontrött Lotus💖
 
Om jag inte hade vaknat ordentligt när jag kom till stallet idag så gjorde jag det när jag gick ut på baksidan. När jag öppnade dörrarna inifrån stallet och skulle ge hästarna där ute mat så möttes jag av en av dem. Den lille busen hade rymt från sin box och stod och åt av ensilaget. Ja, ni kan tänka er att jag vaknade då, möta en svart ponny i mörkret hahaha. Han var så snäll och följde med in i sin box och så fick han sin hink med mat. 
 
Senare på förmiddagen åkte Alva och jag tillbaka och hängde på några fler från vårt stall som skulle hoppa lite. Det blev ett bra pass och Lotus var så lycklig. Det är ett bra tag sedan de hoppade pga att vår ridklubb varit stängd och vi inte har kunnat åka någonstans. Nu hoppas jag att det är slut på det här eländet efter nästa vecka så att vi kan komma igång på allvar. Vi ser fram emot att åka ut och träna och tävla allihop.
 
Nyhoppad och glad😊
 
Tack för era tankar om det jag skrev om igår. jag ska ta tag i det hela och kolla upp varför hjärtat är så hoppigt som det är. Det är säkert inget farligt men riktigt obehagligt, så att få ett utlåtande om det, kan kanske lugna mina tankar. Jag har en känsla av vad oregelbundenheten beror på... 
 
Nu när det är nytt år så ska man kanske ha lite mål... det är lite kul att ha mål, men de ska vara sådana att de går att uppfylla, inga orimliga mål för då blir det lätt en massa misslyckanden. Jag har inte skrivit något i min bok än. Om jag tänker på Skogsbacka så är målet att göra två land med dahlior och att måla ytterdörrarna. Har ni några mål för 2020? Mer personlig mål är att vara mer snäll mot mig själv och ta hand om mig själv. Jag pressar mig för hårt alldeles för ofta. Ja, och så ska jag komma igång och fota lite mer. Det blir nog mer av det framöver när det börjar bli lite ljusare och finare ute.
 
 
Ikväll har vi sett på "Stjärnorna på slottet" och det var riktigt bra. Nästa vecka är det Pernilla Wahlgrens dag och det ser jag fram emot. Annars har det varit riktigt lugnt. Hur har ni haft det den här lördagen? Hoppas ni har haft det bra!
 
💞
 
I morgon ska jag ha sovmorgon. Det ska bli underbart skönt!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Skönt att huvudvärken gick över! <3

Svar: Ja det är riktigt skönt. :)
malinlorentzon.se

#2 - - Ida:

Att ta hand om och vara snäll mot sig själv tycker jag är ett väldigt bra löfte. Det borde vara självklart men ibland så lätt att prioritera allt annat och alla andra.
Var rädd om dig :)!

Svar: Ja, visst ska det vara en självklarhet att vara rädd om sig själv, men det är något som lätt glöms bort, i varje fall gör jag det. Så nu ska här bli bättring med det! Tack, jag ska göra mitt bästa!
malinlorentzon.se