Tillbaka igen.

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Landet, Livet på landet, Lotus WL, SWB, Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
God förmiddag! Vilken dag det är idag! Kanonväder och så fläktar det lite. Nu får vi njuta! Igår blev det inget inlägg. Jag tog mig inte tiden under dagen och på kvällen var jag så trött, men är det semester så är det. Någon dags semester från bloggen är inte fel heller, men nu är jag tillbaka, dagtid t.o.m. Inläggen brukar ju komma sent på kvällarna annars. Just nu är jag själv här i Skogsbacka. Johan och Gustav har åkt till en sjö med hopptorn där inte Lilleman kan följa med så jag är hemma med honom så jag pasar på att göra ett inlägg. 
 
Igår var vi nere vid sjön på förmiddagen. Det blev inget bad för mig då. Det blåste lite för mycket utan jag satt och njöt på bryggan när Johan och Gustav badade. Vi hade fika med oss som vi tog där nere. Mysigt! I år har vi inte mycket getingar alls, om vi nu har några. Jag har knappt sett en enda. Har ni några getingar? Den här tiden på året är det ibland helt hopplöst att sitta ute och äta för getingarna är där, i år är det mest flugor vi slåss med. 
 
Efter middagen unnade jag mig att sova middag. Visst är det skönt! Fönstrena var öppna i rummen på övervåningen så det fläktade lite med jämna mellan rum och det är såååå skönt! Jag somnade och sov en stund. Gott!
 
 
Alva kom ut på eftermiddagen och vi fixade iordning hästarna för en tur. Det märks att Lotus är ute dygnet runt nu. Han är trött och myser in sig hos Alva mer än vanligt när hon ska tränsa. Igår stod han nästan och somnade.  
 
 
Vi gjorde en långritt igår. Vi var ute i 1 timme och 20 minuter, 8,8km blev det till slut. Så underbart! Hästarna skötte sig perfekt. Här ute är det riktigt bra ridvägar. Massor av backar där de får klättra både uppför och nerför. Toppen! 
 
 
När vi kom hem svampade vi av dem för de var allt svettiga. Celinne njöt när hon kom in i hagen och rullade sig. 
 
Celinne💖
 
Alva åkte därefter in till stan och vi åkte till sjön. Nu hoppade jag i för jag var riktigt vam efter ridturen. Det var riktigt skönt och svalkande i vattnet. 20 grader visade termometern. 
 
Vackert!
 
Nu får vi se vad den här dagen har att erbjuda... hoppas ni får en finfin dag!
 
Kram Malin💞
Till top