Utflyktstips

Gott & Blandat, Skogsbacka / Made by Emma / Permalink / 2
Hej, hopp på er! Hur har ni det? Här har vi haft en riktigt bra dag måste jag säga. Efter frukosten så tog jag målarpenseln och målade ett lager till på hörnskåpet. Nu tycker jag att det blir bra med färg. Det lyser igenom lite men det gör skåpet mer shabby. Nu ska jag bara fixa lite kvistfärg så ska jag måla inne i skåpet och sedan ska det dit spets eller hönsnät där glasskivan har varit. 
 
När det var klart gjorde vi oss iordning och åkte på en utflykt till Norra Vi och till "Made by Emma" i Stora Rödje. Innan vi kom fram möttes vi av en fantastisk utsikt över sjön Sommen. Där kunde man sitta vid "Kungabordet" och fika medhavd fika om man hellre ville det, men vi åkte vidare en liten bit.
 
 
 
Vi beställde var sin stor räksmörgås och hjälp vad god den var. Massor av räkor och gott bröd. Jag blev så mätt. 
 
 
När vi fikat klart så åkte vi hemåt igen. Vi tog en annan väg för att se lite annat. Åh, vad många fina ställen det finns! Längtan efter ett hus på landet blir inte mindre om jag säger så... 
 
Vi tog det lugnt efter den räkmackan och lite senare kom mina föräldrar och Johans föräldrar förbi en liten sväng. 
 
När de åkte hem bestämde vi oss för att gå ner till sjön och se till badplatsen eftersom det är vår vecka att ta hand om den. Jag bytte om för jag tänkte ta en rask promenad, men tro det eller ej, det blev en joggingtur istället. Gustav sprang med mig och vi hade ett jättebra tempo som passade oss. 
 
När vi kom fram till badplatsen så blev det en liten återhämtningspaus och vi njöt av utsikten. Så fint vid sjön och vi hade nog kunnat hoppa i. Det får bli i morgon. 
 
 
Vi tog en annan väg hem och vi sprang det mesta men gick i de värsta backarna. Dem tar vi sedan. Så dålig var inte min kondis som jag innerst inne trodde. När vi kom hem blev det en ordentlig stretch. Risken är stor annars att jag inte tar mig ur sängen i morgon hahaha. Gustav var så gullig och peppade mig när vi sprang. Innan sista backen mot torpet sa han. "Kom igen nu mamma, nu kör vi sista!" Nu ska jag hålla fast vid detta! Jag måste, för jag måste bli starkare. 
 
Två nöjda löpare!
 
På vägen till sjön såg vi denna vackra fjäril på grusvägen. Är det någon som vet vad det är för sort? 
 
 
I natt kommer jag nog sova ännu godare än annars. Ha det!
 
Kram Malin💞
#1 - - Zorina:

Härlig dag o bra jobbat med joggingturen!
Jag tror att det är en Aspskimmerfjäril. Kolla tillbaka i min instagram, sen förra året när vi var i Tivedens naturreservat, då såg vi en sån. Kram ha en bra dag!

Svar: Ja, det var riktigt skönt, faktiskt 😁 Jag ska kolla din insta, jag har aldrig sett en sådan fjäril tidigare. Vad bra att du visste 👍🏼 Kram på dig med!🤗
malinlorentzon.se

#2 - - Lotta:

Vilket fint utflyktsmål. Tack för tipset.

Svar: Varsegod!👍🏼
malinlorentzon.se

Till top