Vilket oväder!

I morse vaknade jag tidigt. Jag kollade väckarklockan och den stod på 04.00. Det var bara att krypa ner och försöka somna om. Det gick väl sådär. Det blev ingen djupsömn utan jag vaknade till efter en stund och kollade klockan igen. Sådär höll jag på ett par gånger tills det var dags att gå upp vid 06.30. Idag började dagen med morgonfodring i stallet. Så mysigt! Morgonfodringen i stallet går fort nu eftersom några har hästar har åkt på sommarbete. 
 
 
Alva och jag åkte till stallet efter att jag varit hemma en sväng och fikat. Precis innan vi skulle gå upp till ridklubben och rida så kom det en sådan regnskur och även hagel, så vi väntade lite.
 
Det kom så mycket hagel! 
 
Därefter gick vi upp och Alva trimmade Lotus på utebanan. Vi hann precis med ett bra ridpass innan regnet åter kom när vi var hemma vid stallet igen. 
 
 
Annars har det varit rätt lugnt. Jag har planterat lite palettblad, planterat om en annan blomma, fixat med tvätt, ja ni vet vanliga vardagssysslor. 
 
Ikväll blev det sushi till kvällsmat. Det är så gott! Just nu, samtidigt som jag skriver detta inlägg, tittar jag på en Star Wars film, min allra första. Den är riktigt bra hittills. 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Men jisses vad hagel!! Här är det åter sol idag igen :) Kramis

Svar: Ja, det kom massor. Solen lyser hos oss med idag!☀️
malinlorentzon.se

#2 - - Karina :

Oi, så mycke hagel! Hoppas du får en fin søndag 😁

Svar: Ja, det var en sådan skur! Tack, önskar dig detsamma!🤗
malinlorentzon.se