Oroligt i lägret.

Det märks att det är oroligt i lägret om jag säger så. Det är många barn som är hemma från skolan och det är inte konstigt alls. Dels är det strikta regler vad som gäller nu om du är lite krasslig och dessutom finns det säkert en oro bland både barn och föräldrar. Arbetet i mitt team, åk 2, är riktigt bra! Vi har ett grymt bra samarbete, jag och mina två närmsta kollegor, och i eftermiddag har vi lagt upp en plan för våra klasser inför en eventuell stängning av skolan. Det är inte säkert att skolan kommer stängas men vi måste vara förberedda så att vi inte står där utan något när det blir "skarpt läge". Tanken och arbetsuppgifterna till eleverna känns i varje fall bra! 
 
Efter jobbet idag åkte jag hem till resten av familjen som var hemma. Det blev fika och senaste nytt om coronaviruset på tv:n. Därefter åkte jag till stallet och fixade det. Det var så skönt att komma ut dit och bara känna lugnet. Idag kände jag hur axlarna sjönk ner efter en stressig arbetsdag. Jag mockade och la in nytt spån, fixade Lotus mat och det blev även en stunds borstning och mys. Han älskar verkligen att stå och mysa!
 
💖
 
Han vill gärna vara väldigt nära och visar precis vad han vill. 
 
Tanken var att jag skulle jobbat lite ikväll, men jag var så trött så jag orkade inte. Det går nog ändå bra i morgon och bedömningarna får jag skriva på en annan dag. 
 
Ha det fint alla och tack för att ni gillar mina inlägg!😘
 
Kram Malin💞