Glöggdags.

Tisdag och ingen sol i sikte... Det här vädret gör mig smått deprimerad, bara grått, blött och i stallet är det lerigt i hagarna. Nu vill jag ha lagom med kyla, snö och sol från en klarblå himmel. Så underbart det skulle vara. 
 
Jag är en rätt så pysslig person egentligen. Vi pratade om pyssel idag på jobbet, men just nu finns det ingen ork eller tid till det vilket är ledsamt. Jag tycker det är väldigt kul att fixa blomsterarrangemang, jag skulle gärna göra lite julgodis, men just nu så får det vara. Idag har Alva gjort choklad med granatäpple som jag smakade när jag kom hem och det var riktigt gott. Det blev så saftigt av granatäpplena. Jag får se om hon kan visa mig någon dag. 
 
Här hemma är det riktigt kallt så vi har eldat i kaminen ikväll. Johan och jag har också provat Blossas årsglögg och jag tyckte att den var riktigt god. Jag är inte mycket för saftglögg utan jag vill helst ha glögg med alkohol i. Det blir lite mer sting i det och så blir man sådär varm och go i kroppen. Vanlig saftglögg är så sliskigt.
 
 
Vad gillar ni för glögg? Har ni någon favorit? 
 
Nu ska jag titta färdigt på "Ernst". 
 
Kram Malin💞
#1 - - Hannas krypin:

Jag håller med om att vädret är riktigt trist. Man blir inte så peppad. Igår blev det inte ljust på hela dagen. Jag är inget fan av glögg alls faktiskt. Har inte smakat en enda av årsglöggen som finns.

Svar: Jag tycker mycket bättre om årsglöggen än vanlig glögg. Dessa är mer annorlunda i smaken så jag gillar dem. Vi får hoppas på fina dagar framöver.
malinlorentzon.se

#2 - - Anngelic:

Jag tyckte också den var riktigt god, den smakade mer som varmt te än vanlig söt glögg :)

Svar: Ja, precis! Håller helt med 😊👍🏼
malinlorentzon.se

#3 - - s i m o n e [anotherday photos]:

Vad smakar årsglöggen?
Jag gillar Blossas orginalglögg så att säga, men Pluras är även god. Håller dock med dig att saftglögg blir så sliskigt så det blir ju inte så mycket glögg man dricker. De borde tillverka mer glögg med mindre socker i tycker jag :)

Svar: Håller helt med dig! Det blir inte mycket glöggdrickande här heller. Pluras glögg har jag inte testat. Den får vi prova 😊 Tack för tipset!
malinlorentzon.se

#4 - - Amanda (Swedish Passport):

Åh, jag är precis tvärtom och dricker enbart alkoholfri glögg, eller "barnglögg" som vi kallar det i min familj, haha :) Är också så less på vädret just nu, minns inte ens när jag såg solen senast?

Svar: Ja, nu måste det bli sol snart! Har du tips på någon god alkoholfri glögg? Tar gärna emot tips 👍🏼
malinlorentzon.se