Arbetsdag!

Ibland är det svårt att komma på en rubrik till inlägget, men idag var det inga större svårigheter. Idag har det varit en riktig arbetsdag. Jag åkte till stallet tidigt på förmiddagen och kylde Lotus ben. Han är i stort sett inget svullen längre men jag kyler ändå tills jag pratat med veterinären nästa gång. 
 
 
Därefter gjorde jag och Lotus hagkompis Celinnes ägare och våra gubbar iordning deras hage. Just nu har våra hästar gått i en annan hage eftersom det är så mycket ek i deras vanliga hage (för er som inte vet så är ekollon jättegiftigt för hästar). Vi hade krattor och jag hade fixat en lövblås. Det kändes som ett evighetsarbete till en början men det rullade på bra.
 
Dagens stora jobb, att få bort så mycket ekollon som bara går.
 
Målet var att få rent under favoriteken och det fixade vi. Vissa områden är helt omöjliga att hålla efter så dem har vi stängt av. Det blev riktigt bra tycker jag. Så när Lotus är ok i benet igen så får han gå tillbaka till sin vanliga hage. 
 
När vi var klara så var det bara att ta tag i de vanliga stallsysslorna som att mocka och fixa mat, men först blev det lite kaffe och en god kaka som några i stallet bjöd på. Det var riktigt gott!
 
Väl hemma och efter middag landade jag i soffan och somnade. Ikväll har jag varit ännu en sväng hos Lotus och kylt ben och gett honom medicin. 
 
Nu är det dags att ladda för ännu en jobbvecka. Den här helgen har gått så fort, alldeles för fort! Hur har ni haft det i helgen? Jag hoppas att det blir en lugnare vecka än senaste veckan. Det blev lite för mycket.
 
Kram Malin💞