Favoritparfym

Vet ni vad jag gillar när jag är ledig? Jo, det är att få använda parfym. I veckorna använder jag inget pga mitt jobb. Jag älskar verkligen när man hittar en god parfym som man kan ha på sig. Någon mer som gör det? Just nu har jag en favorit som jag fick när jag fyllde år i somras nämnligen denna ... 
 
 
Den luktar inte starkt utan bara sååå gott! 
 
Idag har jag mått sådär och känner mig inte helt hundra. Jag har inte haft någon ork överhuvudtaget. I och för sig kan det bero på att jag sov så dåligt i natt. Precis när jag la mig så började ryggen strula och det gick inte att få loss på, jag kände mig olustig i kroppen, nej det blev ingen bra natt. Till slut framåt efternatten kunde jag somna ordentligt i några timmar så idag har jag sovit en stund på eftermiddagen. Jag hoppas verkligen att detta vänder för jag vill inte vara hemma från jobbet. Det får bli en liten "Jägermeister" ikväll igen. 
 
Ikväll har vi tänt ljus och bara tagit det lugnt. Det blev grillat till kvällsmat och det var så gott! Det var ett tag sedan vi grillade så det smakade extra gott. Vad har ni ätit ikväll? Har ni tips på god lördagsmat så får ni gärna dela med er. 
 
 
Hoppas ni får en fortsatt mysig lördagskväll!
 
Kram Malin💞
#1 - - Tess:

Jag kan verkligen hålla med dig ang parfym :) Jag kan heller inte använda de på jobbet men man vill heller inte lukta skit haha! Jag har själv strul med ryggen o känt mig så där konstig osv så har stannat hemma från jobbet i helgen asså de känns förjävligt men vad ska man göra? Kunde tigga lite massage av sambon iallafall o sen har de blivit Alvedon o bara ta de lugnt :)

Svar: Ja, det är så surt att inte känna sig 100. Hoppas att du mår bättre! Själv är jag fortfarande hes så vi får se hur det går. Hoppas du får en fin söndag!
malinlorentzon.se

#2 - - Emelie:

Ååh den luktar fantastiskt 😍

Svar: Ja, visst gör den! 👌🏼
malinlorentzon.se

#3 - - Anna:

Samma här med att inte få ha parfym på jobbet vilket ju är lite tråkigt så klart! Men då blir det lite lyxigare känsla att använda det på helgen!

Svar: Ja, visst känns det lyxigt 😊
malinlorentzon.se