-20 grader!

I natt sov jag inget vidare. Det gör jag oftast inte då jag har morgonfodringen vilket jag hade idag. Jag vill inte försova mig! Tänk er paniken om man skulle försova sig! Stackars hästar, hungriga och så kommer ingen! Nej, fy! Det får inte hända! Så därför får Johan också ställa sin klocka 😆.
 
Klockan ringde vid 06.30 och jag åkte till stallet straxt efter 07.00. När jag kom fram till stallet visade temperaturen -20 grader ute! Fy så kallt! Jag gav Lotus hans mat och passade då på att känna om han var varm under täcket. Han var så varm och gosig! Alldeles perfekt! Så skönt, då behöver jag inte oroa mig för det, att han fryser. Jag är ju så bra på att oroa mig för mycket, som ni kanske förstått.
 
 
Det blev en fantastiskt morgon med strålande solsken! Jag var bara tvungen att fota Lotus när han åt sitt ensilage, för då hade han frost i skägget, luggen och på ögonfransarna, så sött. 
 
 
 
Senare på dagen blev det uteritt. Jag har inte ridit på jättelänge så det var så kul att äntligen komma upp på Lotus igen. Inget ont i ryggen fick jag heller.  Att uppleva vintern en dag som denna, på hästryggen, är verkligen underbart! Det kan också vara lite smått spännande för hästarna kan vara riktigt pigga. Fast flyger man av så landar man förhoppningsvis mjukt i snön😁.
 
Idag har det också blivit lite fixande här hemma med att sätta upp gardinstänger och gardiner. Sakta men säkert börjar det bli klart. 
 
Ikväll tittar vi på "Mello". Jag frågar mig samma sak varje gång, varför tittar jag??? Så dåligt, men vet att jag kommer sitta och titta nästa lördag igen... 
 
Hoppas ni har haft en fin lördag och haft sol att njuta av. I morgon blir det sovmorgon! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Hanna Karlsson:

Så underbart det låter att få komma ut till hästarna för en ridtur även om det är kallt. Den gamla hästtjejen i mig saknar verkligen de tiderna. Men 20- är ju allt lite väl kallt....

Svar: Ja, -20 är lite väl mycket....
malinlorentzon.se