Nu är det klart!

Nu äntligen är de klara med fönsterbytet! Det har tagit sin lilla tid men det har också berott på att mannen inte var riktigt pigg förra veckan så hantverkarna kunde inte komma hit och jobba ett par dagar. Vi är i varje fall jättenöjda! Det bästa är att det inte hörs en massa utifrån, det drar inte in en massa kalluft, dörrarna till balkong och altan fungerar utan krångel. Fönstrena är också smidiga då de ska tvättas. Då är det bara att vända runt på dem så tvättar man utsidan inifrån huset. Riktigt nice! 
 
Före
 
Efter
 
Jag är supernöjd med dörren på framsidan! Det blev så mycket finare med en vit dörr och det blev så mycket ljusare i hallen inne med den smala glasrutan.
 
Det finns en hel del kvar att göra på utsidan av huset. Vi ska bland annat måla om kupan på taket och fönstrena på den här på framsidan. Vad tycker ni att vi ska ha för färg på kupan? 
 
Nu återstår en massa jobb inne med att skruva upp gardinstänger och fixa iordning. Det är roliga saker! Vem vet, det kanske blir nya tapeter någonstans också. Vi får väl se!
 
Nu ska jag softa en stund i soffan till "Renées brygga". 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Elisabeth:

Så fint! Förstår att ni är nöjda . 😃🙌

Svar: Tack! Ja, så kul att få lite ordning 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Jennie:

Jättefint!

Svar: Tack så mycket!🤗
malinlorentzon.se

#3 - - Lillemor lorentzon:

Vilket lyft det blev för huset med nya fönster och nya dörrar!

Svar: Ja, det blev riktigt bra!👍🏼
malinlorentzon.se