Bildbomb från helgen.

Helgen har verkligen gått i ett rasande tempo och det har blivit mycket gjort. Lotus reds ut i lördags och han fick träna styrka och klättra. 
 
 
Senare på eftermiddagen åkte vi tillbaka och började städa ur släpet. Eftersom Lotus har reagerat på damm så har vi städat ur allt och så åkte vi till en biltvätt och blåste ur hela insidan plus utsidan så nu ska det vara så dammfritt som det bara går. 
 
 
Det var riktigt kul att tvätta släp men nästa gång ska vi nog ha regnkläder på oss hahaha. 
 
 
Rent och snyggt både på insidan och utsidan! 
 
Idag har Lotus fått träna på konditionen och galopperat i backe. Nästan lite för kul enligt honom för det blev lite bock och brall. 
 
Våren har verkligen kommit i torpet och det dyker upp blommor och växter lite här och var. Rabarbern har börjat titta upp och jag längtar efter årets första rabarberpaj. Så gott! Än är de lite för små men om ett par veckor så kanske... 
 
 
 
Pionerna börjar också kika fram. Dessa är några som jag flyttade för ett par år sedan och de verkar allt trivas på sin nya plats. Pioner är så vackra! 
 
 
 
Storarbetet idag var att gräva ur dahlialandet på ogräs och slänga på hästskit. Det gick riktigt bra och vi hjälptes åt. I veckan ska det bli regn, perfekt, nu blir jorden full med härlig växtnäring! 
 
 
 
 
Hoppas ni har haft en riktigt fin helg!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Såå härliga bilder! :)

Svar: Tackar! 🤗
malinlorentzon.se