Coronan flåsar mig i nacken!

Hjälp! Just nu känns det som om att jag står i skottlinjen för corona. Eller inte bara just nu, utan så har det varit ett tag. Det känns som om coronan flåsar mig i nacken. "Nu kommer jag snart och tar dig!!!". Jag tvättar mina händer, spritar så skinnet är precis upptorkat. På jobbet använder jag visir, ska hålla avstånd (hur lätt är det med små barn????), barn smittar inte enligt Tegnell (håller inte med där)... Nej, nu är jag så less på detta. Ännu är det inte min tur att få sprutan, men skulle jag få erbjudandet nu så skulle jag inte tacka nej. Jag skulle springa dit hahaha! Jag försöker vara positiv men det är svårt när mycket känns mörkt runtomkring en. Jag har en kommande student som självklart är orolig. 
 
En ljuspunkt är att det äntligen är helg igen så man kan hålla sig på sin kant. Efter jobbet idag så blev det sushi och en vilostund på soffan innan det var dags att åka till stallet. Lotus är riktigt fin nu och det är så kul att se honom jobba. Han tycker de tär superjobbigt när Alva kommer åt honom och vill ha honom att göra rätt men han ger sig till slut. Riktigt, riktigt bra! Han är så fin våran Lotus!
 
 
I morgon väntar morgonfodring i stallet. Det ska bli riktigt mysigt. Det ska bli riktigt skönt med helg och jag ska inte jobba något! I helgen ska jag njuta. 
 
Hoppas ni har haft en bra vecka och fredagskväll! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Lisbeth:

Har samma känsla men har fått första sprutan så kanske att man slipper snubbla på mållinjen. Haft sån skräck och ångest så länge nu. Förstår inte att nån kan neka att vaccinera sig. Men nu håller jag tummarna att Du snart får Din spruta. Kram

Svar: Nej, jag förstår inte det heller att de inte vill vaccinera sig. Då behöver de väl inte ha någon vård heller då om de skulle bli sjuka… Tack, jag hoppas på att de kan öka takten med vaccineringen. Då är det nog inte långt kvar tills det är dags. Ha en riktigt fortsatt fin lördag! Kram
malinlorentzon.se

#2 - - Hanna Karlsson:

Jag är precis tvärtom, har fått erbjudande om vaccin men tackade bestämt nej. Håller tummarna för dig att du inte snubblar på mållinjen. Det här med att vara smittbärare kan precis vem som helst vara. Vaccinerad som ovaccinerad.

Svar: Ja, smittbärare kan alla vara med eller utan vaccin. Jag tycker detta är en riktigt otäck sjukdom så jag håller tummarna att jag klarar mig över mållinjen. Ha det fint!
malinlorentzon.se