Regn och täcke

Nu har jag gått halvtid på rehab på sjukhuset och tränat. Det har varit riktigt bra och jag får riktigt bra hjälp. En gång varje vecka har vi mindfullness och det är också bra men riktigt svårt. Att fokusera är inte lätt när tankarna gärna vandrar vidare åt alla möjliga håll. Det har blivit bättre jämfört med hur det var från början men jag har fortfarande mycket att träna på. Hur som helst är det riktigt bra. I morgon väntar styrketräning.
 
Idag har det regnat här hela dagen, igår med och det verkar bli samma väder i morgon också. Lotus täcke får följa med hem varje dag och så hänger jag upp dem i källaren framför avfuktaren. Då hinner de torka tills dagen efter då det är dags att byta täcke igen. Tur att det inte är för varmt än så jag har några täcken att växla mellan.
 
Förra sommaren, när Lotus och Celinne var på sommarbete var jag väldigt sugen på att beställa ett "Horseware Rambo Summer Series" ett sommarregntäcke. Då tyckte jag att jag inte hade riktigt råd, men nu har jag slagit till och idag kom det med posten. Det är ett flugtäcke med regnskydd på ryggen och lite på sidorna. Om det är kallt och regnar, vilket det kan göra nattetid, så kan man sätta dit en "liner", foder, på ryggdelen så att inte hästen blir kall och pga av det blir spänd i ryggen. Hur smart är inte det?! Det är hals till men det går att ta bort. 
 
 
Jag har också köpt hem ett nosnät, som ska skydda mot ev damm i transporten när vi åker. Lotus accepterade det riktigt bra. Han gillar annars inte att ha något på huvudet, men detta funkade. Jag vet inte om det hjälper men vi gör allt för att han ska slippa få damm i mulen.
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan. 
 
Kram Malin💞
#1 - - Yolanda:

Vilken gullig häst ^^;

Svar: Tack, ja han är allt gullig ☺️
malinlorentzon.se