En fin söndag!

Idag var det riktigt skönt med sovmorgon... iofs så är det ju det jämnt, alltså skönt med somorgon. I natt hade vi fönstrena stängda och då blir det tystare inne. Jag lyckades sova till 08.00 så jag får vara nöjd med det. 
 
Förmiddagen började i stallet och den dagliga stallsysslan. Därefter susade jag upp till Bredstorp där Gustav spelade match. De vann med 5-2 och idag stod Gusa i målet. 
 
💖
 
Idag har jag fixat och gjort lite höstfint i Skogsbacka. Grindstolparna vid infarten har fått var sin ljung och på det lilla bordet på framsidan har jag satt en bollkryss och en ljung. Så mysigt att göra höstfint!
 
 
I veckan som var, var det frost natten till lördag. Dahliorna verkar ha klarat sig bra från den, vad jag kunde se idag. Det hade varit så tråkigt om frosten redan tagit dom. Nu hoppas jag att de får vara kvar ett bra tag till innan det är dags att gräva upp dem. 
 
 
I onsdags var vi och hämtade hem de vägghängda nattygsborden som jag beställt och nu har de äntligen kommit på plats. 
 
 
Nu ska jag fixa en ny gardinstång, nya gardiner och ett nytt överkast. Golvet ska också slipas framöver men det blir inte förrän senare.
 
I år är det verkligen ett svampår. Vi tog en sväng ut i skogen idag och hittade en hel del kantareller. Så gott! 
 
 
Lycka!
 
 
Sedan var det bara att sätta sig och rensa, men det gör jag så gärna när jag vet att det blir nå´t gott av det. Ikväll blev det goda kantarellmackor. Vi får se vad det blir i morgon. 
 
En helg i min smak är över. I morgon väntar en dag med full fart. Hoppas ni har haft en fin helg!
 
Kram Malin💞