Måndagen ...

/ Permalink / 1
är snart över och jag är totalt slut :tired: Tack och lov har mitt liv inte detta tempo för jämnan ... Dagen på jobbet har känts som om jag varit på i racerbana i Monte Carlo, ungefär som Blixten Mcqueen i filmen "Bilar två" ... alldeles för mycket speed. Arbetsdagen avlutades med en trevlig och lugn ;) ArbetsPlatsTräff på Brostorps gård där det bjöds på mycket god paj, sallad, hemgjorda ostar, kex och avslutningsvis kaffe. Efter den mycket goda maten gick vi ner till deras mejeri, där vi fick provsmaka olika ostar och även köpa med oss hem om vi ville. Jag köpte med mig deras supergoda ostkaka och en god ost som de kallar Oliver :thumbup: 
 
Idag har jag också lämnat över kalenderframsidan till min kollega som blev nöjd och glad :D
 
 
Beställning var på en framsida som ska bli inplastad så därför har jag inte tagit med några "utstickande" dekorationer. Stämplarna är från Magnolia som har färglagts med promarkerpennor. Fjärilarna är Martha Stewart och till dem har jag använt mig av papper från Inkido som heter "Prick Beige". Grundpappret är vitt cardstock, pappret med stjärnorna är från Reprint och heter "New England Collection", bokstäverna och siffrorna är utstansade med cuttlebuggen och heter Olivia. Jag har också dekorerat lite med vit pennfärg på bokstäverna, siffrorna och flickans klänning.
 
Nu ska jag slappa i soffan en stund :)
Over and out.
/Malin
  
 
 
#1 - - Ann:

Lyckliga Veronica!

Aha, så färden gick till Brostorp denna gång. Men ni hann väl med ett litet formellt möta också med vald sekreterare...;-)

Kram och hoppas livet lugnar ner sig lite.

Till top