En försmak av sommaren.

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Landet, Livet på landet, LotusWL, SWB, Skogsbacka, Torp / Permalink / 2
Igår lät jag datorn vara så det blev inget inlägg. Vädret var fantastiskt! Tidigt på morgonen skjutsade jag ut Alva till jobbet i Säthälla. Därefter åkte jag till stallet där Lotus står och fixade iordning allt. I lördags gick han ett ordentligt dressyrpass så idag var tanken att han skulle få vila, men inte som vanligt. På eftermiddagen åkte jag och hämtade Lotus så han fick följa med till Skogsbacka och få en försmak av sommaren. 
 
 
Lotus fick några timmar med gott gräs. Johan och jag fixade i trädgården och fikade. En riktigt bra eftermiddag för oss alla.
 
 
Sedan var det dags att åka hem, men det var det inte alla som ville och då menar jag inte mig själv för en gång skull utan Lotus hahaha. När jag närmade mig honom med godis så tog han snabbt en bit och sedan drog han iväg i full galopp. Jag gick efter men han stack vidare upp i den andra hagen. Jag stängde till så att han bara var i en hage, men han hade ingen lust att komma. Jag gick och hämtade en hink och la i de sista godisarna och lite mer eltråd för att kunna stänga av hagen ännu mer. När jag kom och skramlade med godisarna i hinken så kom han till slut och jag kunde ta med honom och göra iordning honom, lasta och åka hem. Han trivs verkligen! Så underbart att se! 
 
På kvällen när alla kunde samlas så firade vi mors dag. Så mysigt! Jag fick så fina presenter, men det är inte det som är viktigast utan att vi alla kan samlas och umgås. Alla har ju så fullt upp med sitt...
 
Nu har vi gått in på näst sista veckan i skolan. Den här terminen har gått så fort och nu gäller det att njuta ordentligt. Det är de sista två veckorna som jag har med mina treor och det är verkligen sorgligt. Det är en sådan bra klass med sådana underbara ungar! Åh, vad jag kommer att sakna dem.
 
Nu ska jag i säng. Igår var det helt hopplöst att somna men ikväll går det nog lättare. Jag är riktigt trött.
 
Ha det fint alla!
 
Kram Malin💞
Till top