Fullt ös ...

/ arla, arlagrekiskyoghurt, buzzador / Permalink / 0
medvetslös, ungefär så har helgen varit. Nej, så farligt har det inte varit men fullt upp. I går var Siri på fotbollscup i Jönköping. TFF-tejerna blev 3:a och 4:a i cupen! Riktigt bra jobbat!
 
Sedan har det blivit mycket stallet... Vädret har varit toppen och det har varit en underbart fin helg. Sådana här dagar vill man inte var inne. Gustav har också fått rida och det är underbart att se hans leende där han sitter på Blackys rygg. Blacky är så snäll och sköter sig exemplariskt när Gustav rider.
 
Torpet ihop med Ludde och Lilleman blev det en sväng i lördags. Hundarna älskar att vara där ute och fräsa runt i trädgården. Mårdfällan har jag tagit ner för sista dag att ha fällor ute är sista februari. Ingen mård i fällan denna gången. Det blev en mysig stund i torpet med utevistelse, fika och bara njuta av lugnet och tystnaden. Helt underbart!
 
Det är dags att trimma hundarna så idag har Ludde fått bada. Stackarn hatar att bada! Jag tycker nästan synd om honom, fast efteråt verkar han vara nöjd och han blir så fin :) Tänkte ta tag i klippningen i morgon!
 
Idag har jag ridit ut en sväng på Gullan. Det är så underbart ute i naturen nu att jag blir nästan gråtfärdig när jag sitter där på henne och skrittar ut i skogen. Den känslan är helt magisk!
 
 
 
Årets första Payandjump på TRK har varit ikväll. I 80cm blev det ett stopp och i 90 cm två stopp. Vi vet varför det blev som det blev så det är bara att göra om och göra rätt :) Blacky är noggrann...
 
 
Känslan var i varje fall toppen och han hade sån fart och var så pigg, så kul! Nu är vi så sugna på att åka och tävla!
 
Jag har också testat Yoghurten som jag ska Buzza och jag kan verkligen rekommendera den! Så god! Fast det kanske inte är så konstigt att den är så god, lite över 5% fett. Den har en god smak av vanlij, lite sträv, inte bara söt som den vanliga vanlijyoghurten är. Vi ger den 5/5 i betyg!
 
Mycket god som jag absolut tycker ni ska smaka!
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Kram
Till top