Svar...

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Efter besöket på Mantorp igår så skickade jag in ett maskprov för att kolla om Lotus har någon mask eftersom det också kan göra att hästar hostar, men någon mask hade han inte. Provsvaret kom på mailen i eftermiddag. Det gick riktigt fort att få svar! Kanonbra! Nu väntar vi svar på provet på stora blodmasken som kommer om ett par veckor. Jag tror inte att det kommer att vara något på det heller men det känns riktigt bra att ha kollat allt. 
 
I eftermiddags ringde även veterinären från Mantorp om svaren på proverna. Alla prover var bra men lungsäckssköljningen visade en liten cellförändrinng med förhöjning av vita blodkroppar. Provet visar på, som det fint heter, hypersensitivitet, Lotus har fått en reaktion på damm, precis som vi anade och dammet har gjort att han fått en inflammation i lungorna. Så nu får han medicin och därefter återbesök om ett par veckor och sedan hoppas vi på att det ger med sig. 
 
 
Idag har också startskottet för att få en mindre ond rygg börjat. Det är verkligen på tiden för nu har det varit några dagar igen som det har varit riktigt ont. Jag hoppas verkligen att det ska hjälpa med programmet som jag ska gå. 
 
Ikväll har jag jobbat lite med att rätta np. Tanken var inte att jag skulle göra det men det är så spännande att se hur det har gått för eleverna så jag kunde inte hålla mig hahaha. Nu är det rättat och klart. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Kram Malin💞
Till top