En riktig vårhelg!

Blommor, Lotus WL, Skogsbacka / Lotus WL, Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
Vilken vårhelg det har varit! Det har också varit en helg utan något särskilt ryggont. Snacka om skönt! Det är inte bara vi människor som mår bra av våren. Igår var Lotus full av vårkänslor så han fick bli longerad. Han var så taggad hahahaha. Idag var det lugnare och han var så fin! Känslan när Alva knappt behöver hålla i tyglarna och Lotus går på så fint är en fantastisk känsla för henne. Så kul!
 
 
Det blev ett svettig ridpass så Lotus fick äta slobber och torka till ute i solskenet. 
 
I Skogsbacka har våren kommit. Tänk all snö som låg i trädgården förra helgen är i stort sett borta. Det är bara lite snö kvar där solen haft problem att nå. Det har också börjat komma snödroppar och krokus lite här och var. Jag älskar den här tiden på året. Våren är min absoluta favoritårstid, när allt ligger framför en, helt underbart! 
 
 
 
Nu längtar jag tills vi kan sätta på vattnet för då blir allt lite lättare. Vi vågar inte göra det riktigt än ifall det skulle komma en köldknäpp.
 
 
De flesta av mårbackapelargonerna har fått vara kvar i Skogsbacka över vintern och de kommer väldigt bra! Nästa helg funderar jag på att byta jord på dem. Då blir det nog ännu mer krut i dem. 
 
 
Hoppas ni har haft en bra helg! 
 
Kram Malin💞
Till top