Idag har jag haft...

/ Permalink / 0
en barnfri dag. Känns lyxigt, tro nu inte att jag älskar mina barn för det gör jag. De är det bästa jag har! Men att få en dag där det inte bråkas, tjafsas, tjatas kan var rätt skönt ibland och det tänker jag inte ha dåligt samvete för att jag känner. Min man tog med barnen och min bror och hans äldsta grabb till busfabriken i Linköping.
 
Dagen började med en promenad med hundarna. Sedan drog jag ut till stallet och fixade och donade där. Det var kanonväder och hästarna hade precis fått middag ute så när allt var klart satte jag mig på muren utanför stallet och njöt i solen och lyssnade på när de tuggade och hade det bra.
 
 
När jag kom hem sedan trimmade jag Ludde. Det behövdes vill jag lova! Herregud vilken kalufs han hade, men nu är han så fin. Ganska kortklippt på benen, snygg i huvudet, helt perfekt!
 
Dagen gick och senare på eftermiddagen började det kännas ganska tomt och väldigt tyst. Jag började visst få längt efter mina familjemedlemmar :) Till slut kom de hem nöjda och glada och det var helt underbart att ha dem hemma igen även om det blev lite tjat och tjafs :) Älskar min lilla familj!
 
I morgon kommer jag att lägga ut tävlingen här och på FB så håll utkik!
 
Kram!
Till top