Fin dag igen

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 1
Idag väntade ännu en riktigt varm dag och visst blev det så. I och för sig så tilltog blåsten mer och mer under dagen och tur var väl det på ett sätt. Det hade annars blivit olidligt varmt tror jag. 

I natt var första natten, tror jag, som jag sov helt själv här ute i torpet. Många verkar tycka att det skulle var otäckt och läskigt, men så känner inte jag. Jag tycker mest det är mysigt. Johan och Gustav har varit på fotbollscup, det har även Siri och Alva har varit i stan.

Efter frukosten och allt fix med alla djur så gjorde jag iordning fika och åkte ner till sjön. Jag har nog badat ett par gånger varje dag den sista tiden. Det är så skönt i vattnet och som jag skrev igår så gäller det att passa på eftersom det ska bli svalare framöver. 
(null)

När jag kom ner till skön så var jag själv där, så i vattnet fort som bara den och fram med tvål, schampo och balsam så var snart dagens tvättning klar 😊 När jag badat klart blev det fika på stranden. 

Annars har jag kommit in i semesterlunket. Det blir inte många knop gjorda och jag har till och med börjat läsa. Fast nu börjar jag bli lite smått rastlös. Det är svårt att gå från ett tempo i 110 till ett tempo som knappt existerar. 

(null)

(null)

Jag hoppas att det kan bli en dag till i morgon vid sjön. Vi får se hur mycket svalare det är i morgon.

Ha det gott alla!
Kram Malin💞
Till top