Valborgsmässoafton.

Skogsbacka / Permalink / 1
Idag på förmiddagen åkte vi till torpet igen. Ja, lite mer värme hade väl inte skadat, men det var uppehåll i stort sett hela dagen så vi får vara glada för det. Min man han med att klippa gräset. Ja, nu är den säsongen igång. Det har vuxit massor så idag var det dags att klippa. Vi skulle önska en åkgräsklippare, för tomten är ganska stor, tar några timmar att klippa. Med en åkgräsklippare skulle det vara lite smidigare. Lite fix runt landen blev också gjort.
 
Upptäckte en fågelholk idag... den syntes knappt i trädet.
 
Blommorna blommar för fullt i Skogsbacka. Det är olika blommor lite överallt, så vackert.
 
 
Rabarbern har också kommit igång ordentligt. Tänk, så gott, den där första rabarberpajen för säsongen, ljummen med massor av vaniljsås till. Jag längtar!!!
 
 
I trädgården har vi denna blomman. Är det någon som vet vad det är för sorts blomma? Jag har ingen aning. Det är rosa och lila blommor, på bladen är det vita fläckar. Om ni vet vad det är för sort, skriv det gärna i kommentaren här på bloggen då.
 
 
Det blev ingen valborgseld för vår del. Regnet öste ner så vi valde att stanna hemma. Vi grillade hamburgare och hade det mysigt, varmt och skönt.
 
Hoppas ni har haft en fin valborg!
 
Kram Malin
 
Glöm inte klicka på hjärtat kära läsare 😃
Till top