Redan sista juni!

Blommor, Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 1
Hjälp, det är redan den sista juni! Det får inte gå såhär fort! Jag blir ju stressad på semestern hahaha. På semestern så måste det hända något, jag blir en sådan rastlös själ annars. Jag är väldigt glad över att ha Lotus och Celinne här ute, att pyssla om dem, rida lite och fixa. Att gå från jobbet och vardagen då allt går i 200 knyck till semester då jag knappt kommer upp i 10 knyck, det är en riktig omställning. Helst skulle det vara lite mer jämnt fördelat över året. Det hade varit det bästa. 
 
Celinne rullade sig då jag var ute den lilla stund som solen visade sig. 
 
Idag har det regnat med jämna mellanrum under hela dagen. Det är bra för det är riktigt torrt överallt. Mellan skurarna var jag ute och fixade med mitt dahlialand. Sticklingarna som jag tog i våras har fått komma ner i jorden. Några är lite mindre medan några har växt till sig riktigt bra. 
 
 
13 st sticklingar klarade sig så nu är landet fullt. Alla fick inte plats utan några sätter jag ut i krukor istället. Det funkar bra det med. 
 
Det var det som jag hann med ute idag plus att jag och Lilleman gick och såg till korna också. Det var det vi hann med, annars har det regnat hela dagen. 
 
Rosorna, New Dawn, börjar blomma mer och mer nu vid huset.
 
En sorts lilja som blommar i landet på framsidan.
 
Vad har ni hittat på idag? Har det regnat hos er med? I morgon verkar det bli lite bättre väder. Jag saknar solen och värmen, kanske inte över 30 grader, men 25 grader hade inte varit fel. Vi får hoppas att värmen kommer tillbaka. 
 
Kram Malin💞
Till top