Det smäller redan.

Gott & Blandat, Lilleman, Lotus WL / Cocker Spaniel, Engelsk Cocker Spaniel / Permalink / 4
Ute har nyårssmällarna redan börjat smälla. Det har hållt på i en vecka, minst. Jag kan förstå att det är roligt att smälla, men ibland måste man tänka till på andra människor och djur som lider av detta. Jag och många med mig skulle uppskatta om smällandet höll sig till nyårsafton. Lilleman är tack och lov inte rädd för nyårsraketer utan tar det hela med ro, även katterna är lugna. De kan sitta i förnstrena på nyårsafton och titta ut och undra vad sjutton som händer, men de är inte stressade eller oroliga. Så skönt! 
 
 
Förra årets ljusspel. I år blir det inget... 
 
Idag tog jag en sådan där riktigt go sovmorgon. Jag vaknade lite tidigt, kollade mobilen, la ifrån mig den och somnade om. Alltså, det är så skönt! Sedan var det riktigt lugnt på förmiddagen. Vi åkte till Lotus efter lunchen och Alva tog ut honom på en tur i skogen, pigg och glad som alltid denna underbara häst! 
 
I morgon är det som sagt nyårsafton och 2020 är slut. Vilket år det har varit! Helt galet på alla sätt och vis. Mycket oro men också bra saker. Coronan har varit och är hemsk samtidigt som den gjort att tempot i livet har lugnat ner sig. I skolan har magsjukan i stort sett knappt existerat pga att alla har blivit så duktiga på att tvätta händerna. Nu hoppas jag att vaccinationerna kommer igång ännu mer så att livet förhoppningsvis kan återgå någotsånär till det normala. Jag kommer ta vaccinet, kommer du? Det som oroar mig mest nu är det nya muterade viruset som sprider sig snabbare och verkar kunna smitta bland barn. Undrar hur det blir med skolan då, barn och personal??? Riktigt läskigt...
 
Nej, nu ska vi se fram emot morgondagen och nyårsafton. Har ni något planerat? Vi ska till min bror och hans familj och grilla korv ute på dagen och på kvällen blir det lugnt. 
 
Nu får ni ha det riktigt bra! Blir det inget inlägg i morgon så önskar jag er alla här och nu ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
 
Ha det fint!
En sak till... gillar ni mina inlägg så får ni gärna klicka på "gilla-hjärtat" under inlägget.😘 
 
Kram Malin💞
Till top