Valborgsmässoafton

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
Så skönt det var att gå hem från jobbet idag och veta att man är ledig i morgon. Så najs! På vägen hem från jobbet gjorde jag lite ärenden, men när jag väl kom hem så fick det bli lite kaffe och en macka. Sedan orkade jag inte göra något utan slumrade till en stund. Det tyckte jag att jag var värd 😊 
 
Ikväll har Alva ridit Lotus ett litet ordentligare pass. Han var så fin och det blev ett riktigt bra pass för Lotus idag. Han var riktigt svettig efteråt så han svabbades av ordentligt. 
 
När vi kom hem från stallet så bjöds det på grillat. Så underbart gott! Vi fick sitta inne och äta för ute var det lite för kallt att sitta. 
 
(null)
 
Någon valborgsmässoeld blev det inte för oss, men mig gör det inte så mycket. Jag är hellre hemma och myser med familjen. Tråkigt kanske en del tycker, att inte se någon eld, men jag blir lite smått folkskygg pga det jobbet jag har och tycker det är väldigt skönt när det är lugnt omkring mig. 
 
Jag hoppas att ni har haft en fin valborg och kunnat fira den som ni vill. Nu ska jag sova och jag laddar för en sovmorgon i morgon. Vi får väl se hur det går med det 😏
 
Kram Malin 💕
Till top