Idag ...

/ Permalink / 0
har det varit en väldigt bra dag :) Den började med morgonfodring av hästarna i stallet, mys, när jag sedan kom hem var jag så trött (inte van att gå upp tidigt för tillfället) så jag la mig i hammocken på altanen och somnade och sov som en gris :) Sedan kom svärisarna förbi på lite fika, de skulle ut i skogen och plocka svamp. Några timmar senare, efter att de varit hos oss, kom de förbi med nyplockade kantareller, mums!
 
I eftermiddags kom min gamla bästis förbi. Bästisen, Anna, hade beställt korsetter av mig och de var klara och hon var i stan,så det passade utmärkt att hon kom förbi på fika och hämtade dem. Vi hade inte träffats på minst 20 år förrän idag, så jag var full av förväntan då hon skulle komma :) Det var så kul för när jag öppnade dörren stod samma Anna där, precis som jag minns henne. Det kändes som om vi hade hur mycket som helst att prata om. Det var så kul!!! Jag är så glad att vi har träffats igen och vill verkligen att vi ska hålla kontakten nu. Vi får absolut inte tappa bort varandra igen!
 
Det blev blåbärsmuffins till fikat :)
 
För ett par veckor sedan var vi ute hos brorsan och hans familj på landet. Han har så fina höns dessutom är en av tupparna är riktigt vacker. Han har så fina färger så honom var jag tvungen att ta ett par foton på :)
 
 
 
Hoppas att ni också har haft en superduperbra dag!
Kram Malin
 
 
Till top