Fika och en stor dag i morgon.

Gott & Blandat / Permalink / 1
Åh, vilket strul det har varit med bloggen. Idag hörde en läsare av sig om att länken jag lagt upp inte fungerade. Det brukar fungera att länka från blogg.se till facebook, men de senaste dagarna har det inte gjort det utan jag har fått lägga ut länken själv och naturligtvis så glömde jag en del i den. Typiskt mig, men nu vet jag vad som var fel så nu kan det bara bli rätt. Ett stort tack till dig som skrev till mig och sa till!
 
Deppigt värre var det igår när Sverige åkte på stryk mot Ukraina. Även Lilleman verkade deppig 😁 Så tråkigt! Jag brukar inte titta på fotboll annars men när det är EM så kan t.o.m. jag sitta och engagera mig. Lite väl mycket enligt en del, men är man tävlingsmänniska så är man.
 
 
Idag har vi haft fikagäster här. En av mina finaste vänner och hennes man var förbi en sväng. Så roligt att träffas och prata lite. Det var ett tag sedan och det får inte dröja så länge igen. Det blev rabarberpaj och vaniljsås eller vaniljglass. Mycket prat och skratt precis som det ska vara. 
 
När fikagästerna åkt hem så tog jag och Johan bilen ut till Hestra och tittade på när Siris lag spelade seriepremiär. Tyvärr blev det förlust, en match lite lik Sverige-Ukraina där Siris lag hade många målchanser men inte lyckades få in bollen i mål och där bortalaget lyckades få in bollen i mål. Det hade varit mer rättvist med oavgjort. 
 
Nu ska jag snart i säng för i morgon väntar en stor dag med jobb. I morgon flyttar Alva och Hampus till egen lägenhet. Det ska bli så kul, så tomt och så ledsamt. Kul för att de har fått en så fin lägenhet och ska få fixa iordning sitt första egna boende tillsammans, jag minns själv hur roligt det var. Tomt kommer det att bli. Två underbara personer som man pratar med varje dag, flyttar ut från vårt hus. Ledsamt också såklart, konstigt vore väl annars, för tiden och livet har gått så fort. Min lilla förstfödda ska flytta hemifrån och jag kommer sakna henne (tur ändå att vi har stallet och kommer ses i sort sett varje dag och att jag har två barn kvar hemma. Jag vill inte tänka på den dagen då den yngste flyttat...). Mest av allt så är det självklart superroligt och det hör till livets gång. Men en och annan tår kommer jag att fälla såklart. 
 
Ha det fint! Ta vara på tiden! 
 
Kram Malin💞
Till top