Nu ...

/ Permalink / 0
har jag ökat på tiden för arbetsträningen och det funkar kanon! Visst, jag är mer eller mindre död av trötthet när jag kommer hem men det ska väl rätta till sig. Huvudsaken är att det känns bra och det gör det verkligen! 
 
Jag har fått lite mer beställningar på kort vilket är väldigt kul :) Kul att folk gillar det jag gör, sån´t värmer! Så nu har jag shoppat loss lite, ny stämpel och en massa blommor, på en scrapbutik på nätet, I like ;) Hoppas på snabb leverans :)
 
Ikväll har Alva varit med för första gången på hoppträning för Tord Westergren på Tranås Ridklubb. Superbra, var träningen! Superjobbig, både Alva och Peppe var trötta efteråt. Alva var såååå nöjd! Så detta blir något att köra vidare på!
 
Så duktiga :)
 
 
I morgon ska jag göra något som jag tycker är .... jobbigt, återkommer i morgon om vad det är. Sedan ska jag göra en annan jobbig sak, hämta hö :) Där snackar vi styrketräning! Men så skönt när det är gjort! Skönt jobb för kroppen oxå :)
 
I morgon ska jag även rida på Gatti-pluttan :) Åh, längtar tills dess! Det blir en tur ut i skogen med Alva och Peppe har jag tänkt för ikväll var Gatti på hoppträning, så det kan vara skönt med en lugn tur. Få se om jag vågar ge mig på en galopp ;)
 
Nej, nu ska jag pyssla liiiite till innan det är dags att krypa till kojs.
Ha det gott! Ta hand om varandra!
Kram Malin
Till top