En finfin lördag.

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 1
Hej! Hur har ni det? Jag älskar den lilla snön som kommit! Det är inte mycket men det ljusar upp och Lotus är inte lika skitig när han kommer in. Vad tycker ni om snön?
 
I morse ringde klockan tidigt. Jag var mer död än levande vill jag lova, men kom upp och åkte till stallet för morgonfodring efter den obligatoriska havregrynsgröten. Som alltid var jag väldigt välkommen och som alltid så tyckte några att serveringen av frukosten gick lite för långsamt. När alla väl fått sin mat så anlände lugnet. Det finns nog inget som är så rogivande som att höra hästar äta. Så mysigt!
 
 
Bästisar, Celinne och Lotus 💞
 
Efter morgonfodringen var det dags för mig att åka hem och äta. Denna helgen har Alva APL på sin skola så jag har Lotus för mig själv hela helgen. Så frågan var vad vi skulle hitta på idag... Första tanken var att gå upp till manegen och rida ett pass där, men när solen visade sig ute och det var ett underbart vinterväder så ändrade jag planerna. Lotus och jag tog en sväng ut i skogen.
 
 
 
 
Vi hade en jättemysig tur och som ni kan se på fotona så var vädret fantastiskt. Lotus skötte sig som alltid, han är verkligen supersnäll att rida ut på själv. 
 
När jag kom hem så gjorde jag mig snabbt iordning. Sedan åkte jag och Johan till Skogsbacka. Där eldade vi i järnspisen och keddyn, tömde råttfällorna och laddade om. Sedan blev det fika framför TV:n och Sweden International Horse Show. Nu blir det snart tacos och ett glas vin. Det ska bli så gott!
 
Hoppas att ni har en fin lördag och kunnat njuta av solen ni med!
 
Kram Malin💕
 
 
Till top