Jag ska måla hela världen...

Skogsbacka / Permalink / 1
Idag har vi fortsatt med vårt projekt i sommar, nämnligen att måla verandan. När vi köpte torpet 2015 hade de förra ägarna bara slängt på lite färg för att det skulle se snyggt ut till visningen. Nu har vi tagit tag i detta ordentligt. Det har tvättats och skrapats färg.
 
Lite förebilder...
 
 
 
Dörrarna ska också målas. Jag tror inte jag vill ha samma mörkgröna färg. Det får bli en annan nyans av grönt istället. Sidorna bredvid dörrarna är gröna nu men där vill jag ändra färg också. Vad tror ni om vitt? Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker.
 
Visst är det roligt att måla, eller vad säger ni? Jag blir så sugen på att måla lite möbler som vi har i torpet. Vi får se vad vi hinner med i sommar.
 
Idag när jag målade forsatte jag med att lyssna på sommarpratarna. Så bra och intressant. Idag lyssnade jag klart Bianca Ingrossos sommarprat vilket jag helt klart rekommenderar er att lyssna på. Därefter fortsatte jag med Eva Rydberg, en artist som jag älskat sedan barnsben. Riktigt bra det med.
 
I eftermiddag åkte min man in till stan och hämtade våra två katter som varit kvar, med tillsyn såklart om någon undrar. Ihopsläppet med Skrållan gick super. Lite morrande från den ena katten men inget allvarligt. Det känns så skönt att ha alla djuren här ute.
 
Jag känner att jag har kommit in i semesterfeelingen riktigt bra. Jag har inte riktigt koll vilken dag det är och är det så, ja då har man slappnat av ordentligt eller hur. Det finns ingen stress i närheten och DET är underbart! Jag känner verkligen att axlarna har lossat från öronen, om ni förstår vad jag menar. Jag sover som en gris hela natten, och vaknar kl. 08.00 utvilad. Jag älskar verkligen lugnet och livet på landet! Det är det bästa som finns! 
 
Nu ska jag snart krypa ner i min goa säng och läsa en stund. Hoppas ni har haft en fin dag. Gillar ni inlägget, glöm inte klicka på hjärtat här nedanför!
 
Kram Malin
Till top