Ledig dag med träning.

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Ledig dag idag, eller ledig och ledig, men inget "åkatilljobbet". Idag har jag varit och styrketränat och det är så kul! Mest beror det nog på att det har gett resultat, jag har ökat på vikterna, jag känner mig starkare och så är vi en bra grupp. Nu går tankarna hur jag ska hålla igång detta när denna träning på rehab är över, för det är då det börjar. Då måste jag träna själv och jag känner mig själv... 
 
Efter träningen bjöd Johan på lunch. Det blev en riktigt god räksallad från ett litet mysigt fik här i stan. Den var riktigt god!
 
 
Efter lunchen så blev det jobb sedan ringde Alva att hon kom hem tidigare med tåget. Efter att jag hämtat henne och hon fått andas ut en stund så åkte vi ut till stallet och eftermiddagsfodrade. Alva gjorde iordning Lotus och idag gick vi upp till anläggningen för ett ridpass. Det var riktigt längesedan! Vi var ute och red på banan. Det var torrt idag men det blåste så dammet blåste bort. Så det funkade. Ja, nu har vi lite att fundera på när vi har en häst som reagerar på damm och det gäller med allt. Vi måste komma på en lösning.
 
 
Efter alla veckor i skogen så var Lotus riktigt, riktigt fin. Lite stel till en början men blev mjuk och fin till slut. Så kul! Att rida i skogen är inte helt fel! Jag älskar det. 
 
I morgon är det jobbdag igen och det ska bli superkul att träffa de små liven igen. Sedan ska jag göra en annan rolig sak i morgon. 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
Till top