En ny värld.

Gott & Blandat, Skogsbacka / Glasögon, Kuno Qvist / Permalink / 0
Min måndag har verkligen gått i ett rasande tempo men den har varit riktigt bra. Vi har fått mycket gjort på jobbet så det känns toppen inför arbetsveckan. 
 
Efter jobbet åkte jag hem och tog lite att äta, samtidigt kollade jag telefonen och hade då fått ett meddelande om att mina glasögon var klara. Jag åkte upp på stan direkt och hämtade ute dem. Det var som en helt ny värld öppnade sig, så skarp och klar. Jag har också skaffat mig ett par terminalglasögon som jag bara har framför datorn och de är helt fantastiskt bra! Så skönt att äntligen se ordentligt igen.
 
 
Ikväll har Alva ridit dressyr på Lotus. Han var så fin i dressyrschabrak och matchande lindor till. 
 
Vi har också bestämt oss för fönster efter mycket funderande hit och dit. Så nu är det bokat och förhoppningsvis så blir det fönsterbyte i början av december. Då kommer snickarna att jobba heltid med det under en vecka och sedan ska det vara klart. Det ska bli riktigt kul och det kommer bli så fint. Vi kommer också sätta in en ny ytterdörr. Det är verkligen på tiden. 
 
Nej, nu ska jag i säng. I morgon väntar skolfotografering och då gäller det att vara utvilad och inte ha några påsar under ögonen 😝. 
 
En maffig "White perfection".
 
Ha det fint alla läsare!
 
Kram Malin💞
Till top