Kall uteritt

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 1
Hur har ni det i vårsolen och vårkylan? Ja, fy så kallt det har varit idag, men framöver kommer det bli 16 grader varmt om man kan lita på smhi-appen. Det låter inte helt fel!
 
Idag har jag varit hos en sjukgymnast. Vi pratade om min rygg och ridning är riktigt bra för ryggen enligt honom. Det är riktigt styrketräning av både rygg och bål, så det kändes riktigt bra. Därefter kollade han igenom min rygg och behandlade. Han förstod att jag har haft riktigt ont, men nu hoppas jag på att det ska gå åt rätt håll, men det kommer att ta tid.
 
Alva har ledigt från stallet idag så jag tog med mig Lotus ut på en tur i skogen. Det var riktigt kallt innan vi kom in i skogen, men väl där inne var det helt ok. Vi såg en massa vitsippor på vår tur. 
 
 
Han är så snäll och det blev galopp i vår favoritbacke. Underbart! 
 
Både igår och idag har det kommit brödlevernas till oss. Min mamma har bakat bröd och bullar, så gott! Det finns inget bröd som är så gott som mammas hembakade bröd. 
 
Nu hoppas jag att det kan bli lite varmare ute så att jag kan vara ute och fixa lite i trädgården. Det finns en hel del att göra, men vi tar lite allt eftersom. 
 
Ha det bra!
 
Kram Malin💞
Till top