1:a advent är här.

/ Permalink / 0
 
 
Alla gör fina adventsljusstakar med kanelstänger, mossa m.m. Här blir det den enklare sorten av adventsljusstake. Skulle jag pynta till det lite extra så skulle sakerna inte få ligga kvar utan bli väldigt roliga leksaker enligt Missan, så en enkel adventsljusstake får det bli :)
 
Det har tyvärr varit fullt upp och det har inte blivit några blogginlägg som jag tänkt. Känner en inre stress just nu som jag inte gillar :( Alla är så duktiga och bakar, inreder, pysslar, är ute och springer, har nästan köpt julklapparna klart och själv känner jag mig bara som en person som inte orkar, är konstant trött, sur, tjatig osv. Jag vet att det går upp och ner, så det är väl bara att inse fakta att just nu är det ner som gäller.
 
Om vi ska ta något positivt mitt i allt elände, ja det finns det också ;) Så i torsdags hoppade Alva Blacky för hopptränaren Tord Westergren och det gick superbra! Jag tror inte Alva hoppat Blacky så bra som då. Hon fick så mycket beröm av Tord att det var ett stort leende på Alva hela hopplektionen. Blacky har blivit så fin! I måndags var det förresten ett år sedan som vi var och provred honom. Glömmer aldrig den dagen Michaela, ägaren, ringde mig om Blacky. Jag var i badhuset med klassen och då ringde telefonen och hon berättade om denna ponnyn. Hur det kommer sig att hon ringde mig kan jag berätta om framöver, men sedan följde sms, film på youtube och så åkte vi och provred honom :) Det kändes så rätt första provridningen så det räckte med att provrida en gång :) Vi ångrar inte en dag att vi köpte honom! Han är underbar vår svarte prins!
 
 
 
 
 
 

 Hoppträningen :)
 
Nej, nu är det dags att planera lite matte innan det blir Maria Lang på TV:n :)
 
Ha det gott alla!
Kram
 
Till top