Kallt!!!

Skogsbacka / Permalink / 2
Fy, vad kallt det har varit idag! -16 grader visade termometern i köket i morse. Visst, inte särskilt kallt jämfört med norra delarna av landet, men här är det kallt! Dagen började underbart bra då jag fick klättra in i bilen från passagerarframsätet. Jag trodde att dörren skulle tina upp på vägen till jobbet men tji fick jag. Det blev till att klättra ut ur bilen också ha, ha. Vilken syn!
 
Nu är det inte roligt längre, när det är såhär kallt. Allt bara krånglar, bildörrar fryser, vattnet i stallet fryser, jag fryser! Idag när jag hade lunch satt jag i personalrummet i en tjock tröja plus en fleecetröja och frös så jag skakade. Så ska det inte vara! Vinter får det gärna vara, men det räcker med 5 minus. Dessutom är det vårmånad i morgon! I morgon är det "fössta tossdan i mass". Inte kan man tro det!
 
Jag är väldigt glad att vi har en keddy att elda i här hemma. Det är så skönt!
 
Ridning när det är såhär kallt är inte så kul eller kul är det alltid att rida. Det är bara det att allt blir krångligare i och med kylan. Ikväll måste jag säga att vi har varit duktiga och varit uppe med Lotus i manegen en sväng så att han har fått röra på sig. I morgon väntar hoppträning och jag hoppas att det inte är så kallt då.
 
 
Nej, just nu längtar jag till ...
 
 
 
 
 
 
Snart, snart är vi där även om det just nu känns väldigt avlägset.
 
Kram Malin
Till top