Vi har...

/ Permalink / 0
börjat fixa lite i trädgården här hemma. Vårt gamla land har inte skötts om, orken och intresset fanns inte förra året men nu så börjar det komma tillbaka. 

Det gamla landet... Syntes knappt inte längre...

Jag hittade en tjej på FB som sålde pallkragar så några sådana har jag köpt. Vi började med att rädda några av jordgubbsplantorna som fanns i det gamla landet, en liten gräslöksplanta hittade vi också :) Sedan var det bara att sätta igång och gräva, jämna till marken och lägga ut täckväv för att undvika en massa ogräs :) 

Så här blev det till slut. Runt pallkragarna ska vi ha täckbark. 

Planterar gör jag en annan dag. Det gick åt en hel del jord och det behövs mer än den jag hade hemma. Tycker det blir rätt bra och det ska bli skönt att inte ha hundarna springande i landet eftersom de brukar passa på att sätta extra krydda på bären :) 


Under tiden vi pysslade med landen lyckades vi ha de barnen som var hemma ute. De byggde en koja av filtar runt äppelträdet, fixade mumsiga smörgåsar med nutella och hade mysigt därinne när de var klara. Så underbart att se deras kreativitet och höra deras diskussioner och skratt. Det värmer i hjärtat :)

Hoppas att ni haft en bra måndag! 
Kram Malin 
Till top