Jaha...

/ Permalink / 0
då har jag blivit ett år äldre idag. Grattis till lilla mig :) Kom att tänka på en sak idag, att när jag var liten brukade jag alltid tänka såhär när jag fyllde "Nu är jag 11 år, om 11 år är jag 22 år", vilket kändes riktigt ok. Idag när jag tänker samma tanke så känns det inte lika ok, utan mer skrämmande "Nu är jag 41 år, om 41 år är jag 82 år!" Hua, jag ska sluta tänka sådär! På en gång! Punkt slut! Allt går så fort!
 
Hur som helst så har jag haft en riktigt bra födelsedag. Först med ett skönsjungande tåg i form av barn och make. Dagen har flutit på med go-fika på stan, ut till stallet och pyssla om hästarna, hem igen och förbereda inför kalaset. Det blev grillat och jordgubbstårta och kaffe till efterrätt. Fick kanonpresenter, mycket kläder vilket passar min skrala garderob :) Lite pengar blev det också, ska eller har tänkt att köpa mig ett nytt objektiv i framtiden.
 
Underbar jordgubbstårta!
 
Sötast idag var min lille kille som sa såhär när jag började skära i tårtan, "Men mamma, ska vi inte sjunga för dig?". "Jo, det får ni gärna göra", sa jag och så fick jag tysta ner alla som pratade. "Gustav ska göra något", sa jag och så började han själv sjunga "Ja, må hon leva" inför alla sedan hängde resten med också. Blev precis varm i hjärtat av det han gjorde. Älskade lille unge!
 
Kram på er!
Till top