Idag är ...

/ Permalink / 0
det mammas sista arbetsdag och jag vet en som är jublande glad :) Med all rätt såklart. Kan dessutom känna mig liiite avundssjuk på henne, tänk att få tiden att göra precis vad man vill... Inga tider att passa, vill man hitta på något så gör man det, vill du ta sovmorgon så är det bara att göra det. Ingen stress! Shit vad skönt det skulle vara. Jag skulle nog kunna bli pensionär idag ;)
 
Jag fick en beställning av mamma att göra ett kort åt henne så det gjorde jag. Det blev ett kort med en flicka på som gör ett glädjesprång, vilket passade perfekt, utan någon text på. Det var så svårt att komma på och jag tyckte att det blev bäst utan. Så här blev det i varje fall:
 
 
 
 
 
 
Igår var Alva och jag på hennes första lokala hopptävling i Aneby. Det blev en tidig morgon och allt flöt på bra. Blacky var duktig och gick på transporten :) Framme i Aneby fick han äta mumsa ensilage medans vi gick och kollade banan och visade Blackys vaccination. Vi hann också med lite fika innan det var dags att ta ut Blacky och göra iordning honom. Igår var andra gången vi var iväg med honom och han är så duktig på nya platser! Han hetsar inte upp sig i första taget utan är en mycket cool kille :) Alva var anmäld till Lätt E (70cm) och Lätt D (80 cm). I Lätt E gick det superbra! Hon hade ett bra tempo och red fina ridvägar. Så det resulterade i en felfri runda och rosett!
 
En lite spänd ryttare innan hoppningen :)
 
 
I Lätt D blev det lite missar, ett par stopp och så vek Blacky av på ett hinder. I clear round, som Lätt D var i så får man då frågan, om man har missat, om man vill göra en omstart och det gjorde Alva. Det gick mycket bättre. Blacky vek av på samma hinder igen ett par gånger men hon fick över honom på tredje försöket och fixade resten av banan ända in i mål. Alva var såklart besviken, men det var första gången hon red en 80-bana. Det är bara att kämpa på och jag är så stolt över henne och Blacky! Nästa start blir på torsdag i Grankärr :) Det ska bli så kul!
 
En lättad och glad ryttare efter starten i Lätt E!
 
En mycket nöjd ryttare :)
 
Siri spelade seriepremiär i Jönköping i lördags. Matchen slutade 2-2 och det var en nöjd liten tjej som kom hem. Längtar tills hon ska spela hemma, då ska jag gå och titta!
 
Lilla Missan har fått komma ut en sväng i trädgården idag, i sele. Det är en tuff liten tjej vi har, totalt orädd och började genast jaga insekter och spana efter fåglar :) Hon tog sig också en tur upp i päronträdet :) Hon var väl tvungen att spana in sina ägor :)
 
Lilla M
Nej, nu ska jag ringa min mamma. Undrar hur långt från örat jag ska hålla luren??? Tror det är någon som jublar i andra änden :)
 
Kram Malin
Till top