Hoppning och fotboll

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
I morse åkte vi åter igen till Gottlösa och Nina och Sissi Liljas ridanläggning för att göra andra starten i regional 1.10m. Vi kom iväg i bra tid så när vi kommit fram, gått banan så hann vi fika. Därefter gjorde vi iordning Lotus. Det var sååå kallt och blåste massor. Framridningen var lugnare idag. Idag var det inte lika mycket starter som igår heller så det kan nog bero på det. Framhoppningen gick super och Lotus hoppade riktigt fint.
 
 
Alva och Lotus nollade i grunden idag, i omhoppningen blev de lite för ivriga på näst sista hindret och på sista hindret blev det en miss. Det är sånt som händer, självklart var det surt, det vore konstigt annars, men när det väl händer så gäller det att ta tillvara på missarna och se till att lära sig av dem, då har man vunnit. Jag är så stolt över det Alva presterat med Lotus i helgen och nu laddar vi inför nästa tävlingshelg som kommer att bli den 13-14/4 i Aneby.
 
 
Tjohooo! Högt över 😀
 
I eftermiddag har jag tagit det lugnt. Att förlora en timme i sömn, det känns!
 
Senare i eftermiddag så var det dags att titta på Siri. De avslutade sin träningslägerhelg med träningsmatch mot Borens IK.
 
 
Det blev en spännande match som till slut slutade 1-1. Tjejerna är riktigt duktiga! Det blev vädermässigt sett en kylig avslutning på dagen så ikväll har vi eldat i keddyn och jag sitter fortfarande och fryser under en yllefilt. Nu får vi hoppas på lite skön vårvärme framöver.
 
Hoppas att ni också haft en bra helg!
 
Kram Malin💕
Till top