Morsdag!

Gott & Blandat, Lilleman, Lotus WL, Skogsbacka / Cocker Spaniel, Lilleman, Lotus WL, Mors Dag, Skogsbacka / Permalink / 3
Mors dag och sista maj. Vart har den här måndaden tagit vägen? Den har gått så fort. Idag har vi firat morsdag ute i Skogsbacka.
 
 
 
Vädret har varit fantastiskt fint! Johan och jag åkte ut lite tidigare och fixade med maten. Den yngre skaran kom ut lite senare. Jag blev så firad.
 
De vet allt vad jag gillar mina älskade barn💖
 
Bara att alla var på plats var en present i sig. Det är inte ofta vi är alla samlade på en och samma gång nu förtiden. Det är ju så när man har tonåringar. 
 
Vi grillade och åt god efterrätt. En riktigt mysig morsdag! Hur har ni firat morsdag idag? 
 
Lilleman hade det skönt på uteplatsen. 
 
Ikväll har Alva och jag varit hos Lotus och han har fått arbeta lite dressyr. Han var fin till slut men jag kan tänka mig att han hade lite träningsvärk från hoppningen igår. Inte konstigt...
 
Häromdagen hittade jag ett foto i telefonen på Lotus som var taget för knappt ett år sedan. Det är det som ni ser här nedanför. Idag fotade vi Lotus efter ridningen och tänkte att det kunde vara kul att jämföra fotona med varandra och se om det har blivit någon skillnad och visst har det blivit skillnad! 
 
För knappte ett år sedan.
 
Idag. 
 
Vi bara skrattade Alva och jag när vi jämförde bilderna. Vilken skillnad! Så kul att se att allt arbete som Alva lagt ner verkligen gett resultat! 
 
Jahopp, då var den här helgen över. Nu väntar en ny arbetsvecka. Jag hoppas ni har haft ett bra avslut på maj. 
 
Kram Malin💞
Till top