Massor av foton.

Gott & Blandat, Lotus WL / Fotograf Mi Ritzén, Lotus WL, SWB / Permalink / 3
Nej, någon sovmorgon blev det inte idag. Jag vaknade efter 07.00, så typiskt. Jag tog det lugnt en stund innan jag gick upp. Det är ju ändå skönt att inte behöva stressa upp utan bara ta det i snigeltakt😄. På förmiddagen åkte Alva och jag ut till stallet och fixade stallsysslor och Lotus reds. Idag gick han ett dressyrpass och han gjorde ett riktigt bra jobb den lille hästen😊.
 
💖
 
Idag har jag annars inte gjort så mycket utan bara tagit det lugnt. Jo, jag har gått igenom en fotokurs på datorn. Alltid bra att lära sig lite nytt och roligt! Tänk om jag kunde syssla med det på heltid.... Jag älskar verkligen att fotografera!
 
Idag har vi köpt fina foton från fotograf Mi Ritzén som var och fotade på hopptävlingen i Smedstad för ett par veckor sedan. Eftersom jag alltid filmar på tävling så har jag inte möjlighet att fota själv så det är så kul när tävlingsarrangörer fixar med fotograf. 
 
Här är några av de foton som vi köpte... 
 
Foto: Mi Ritzén
 
Foto: Mi Ritzén
 
Foto: Mi Ritzén
 
Foto: Mi Ritzén
 
Jag blir så sugen på att fota hästhoppning när jag ser dessa bilder. Det är så kul och det är sådan action i bilderna!
 
Ikväll blir det lugnt och ganska skapligt i säng för i morgon ringer klockan då det är dags för morgonfodring i stallet. Det ska bli så mysigt! Vad har ni för planer inför morgondagen? Jag hoppas ni mår och har det bra!
 
Kram Malin💞
Till top