Förlåt ...

/ Permalink / 0
jag vet att uppdateringen suger men det har varit fullt upp :) I helgen har vi varit i Göteborg och Alva och jag har varit på Gothenburg Horse Show. Herregud, jag säger bara Herregud!!! Det finns inget bättre! Ryser av bara tanken på stämningen, alla otroligt fina hästar, duktiga ryttare, massa prylar att handla, tårarna som kommer när t.ex. Rolf-Göran Bengtsson rider felfritt och hela Scandinavium kokar!!! Detta måste upplevas! Ni skulle sett Alvas min då hon fick se sin mamma "Heja" fram ryttarna :) Tro det eller ej men mamma har blivit sugen på att åka med och kolla. De har varit hundvakt och passat på att kolla på tv-sändningarna. Hon tyckte küren var fantastiskt vacker och så rätt hon har! Vi får väl se om hon hänger med nästa år :)
 
Alva hade också turen att träffa kändisar på GHS :) Jag tyckte det var riktigt kul också såklart. Kändisbilderna är fotade med Iphonen.
Alva träffar Jens Fredriksson.
 
Lyckan var total! Att träffa Tobbe Larsson var kul både för mor och dotter :) Supertrevlig var han!
 
Att träffa RGB var verkligen häftigt! En av mina favoritryttare :)
 
Idag har jag suttit och redigerat en massa kort från GHS. Jag lägger bara upp dem här nedan :) Dessa är fotade med Canon Eos 450D och objektivet canon efs 55-250mm.
 
 
Ha det bra och ta hand om varandra!
Kram Malin
 
Tänk på ...
Alla bilder på sidan är tagna av mig, och får under inga omständigheter användas eller kopieras utan min tillåtelse. Kontakta mig gärna vid intresseförfrågan eller andra funderingar.
Till top