Nu är det ...

/ Permalink / 0
bokat. Biljetterna till Göteborgs Horse Show 2013 :thumbup: Oj, vad kul det ska bli!!! Vi har också bokat hotell, för övriga familjen ska också följa med och hitta på lite annat kul, då Alva och jag spenderar dagen på GHS :) Vem vet, kanske Liseberg öppnar den helgen så vi kan göra Liseberg på söndagen... Nu gäller det att börja spara så jag och Alva kan shoppa loss på mässan ;) Mässan är ju rena paradiset för hästgalna :D Nu är det inte förrän april nästa år, men så kul det är att ha något att se fram emot. Det lyfter verkligen vardagen.
 
Annars är jag i ett velande stadie. Jag har gått och sagt upp min ridlektionsplats... och det gnager i mig hela tiden! Ska jag sluta eller inte :question:. Känner mig lite sorgsen emellanåt :( Tanken är nu att börja se framåt och skaffa en liten budget för en egen häst och tänker jag på det så känns det lite lättare. Samtidigt som jag vill rida och lära mig, ja ni ser, så velig jag är :tired:
 
I morgon är det torsdag och en mycket välkommen sådan. Efter tre heltidsarbetsdagar så ska det bli så skönt att snart vara lite ledig :)
 
Kul att så många besökt bloggen, över 400 :thumbup:
 
Kram Malin!
 
 
 
 
 
 
 
Till top